Första natten med milan

Nu skall milan vaktas dygnet runt tills den är klar. Första natten delar vi inte in i skift utan de flesta är i stort sett vakna hela tiden. Halv ett på natten blev det ett stort hål på toppen. Nu blev det febril aktivitet. Hålet stall fylla med vedkabbar sen granris mossa och sand uppepå. Det skall klubbas ned och göras tätt. Alla hugger in för allt vad de är värda. Det är mörkt men vi har fotogenlyktor upphängda för att få lite ledsyn.  Situationen klaras av bra och nu börjar vi förstå vad en mila kan hitta på.

Resten av natten och även måndagen förflyter lungt. Vi lägger fram material så att vi är förberedda på nästa gång.

Det kommer en del besökare under dagen.

På eftermiddan åker Rina och Erik hem för de har jobb som inte kan vänta. Vi är nu fyra personer som skall passa milan. Pål, Sigurd, PerArne o Kristina.

 

 Vi delar upp vakterna och tar två timmar var. Natten förflyter ganska lugnt det blir några små hål som snart avhjälps.

Framåt morgonsidan börjar det regna och blåsa så nu blir det lite tuffare för oss. Som tur är har vi huset så vi kan turas om att gå ner och torka kläder o sovsäckar.

 

Tyvärr har jag problem med det mobila bredbandet, jag har försökt i en timme nu att lägga in fler bilder med det hänger sig hela tiden. Hoppas det är bättre nästa gång jag går in.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna