Slutbesiktning

I torsdags var vi upp till Lomviksgården . Älgjägarna har dragit hem efter avslutad jakt och huset var städat och fint.

 

Det var dags för slutbesiktning av EU-projektet. Man kollar av fakturor och ser att det blivit gjort. Allt var i sin ordning och nu är det bara att vänta på de sista pengarna.

Vi är väldigt nöjda med det som blivit gjort, det viktigaste är ju det fina bad o duschrummet i källaren och att vi har fått till köket. Nu kan man använda gården både till föreningen och ta emot gäster. Har kontakt med ett incomimg-företag från Belgien så i sommar kommer det en grupp från Belgien som ska bo där och också ha aktiviteter inom traditionellt hantverk och gårdsbruk.

 

En sak som bör göras klart före vinterturen är det stora sovrummet där vi tagit bort garderoberna. Nu ska det göras briskar efter långväggarna så att man får in många bäddar.

 

På vägen upp städade vi upp hos Hillrings i Idre. Vi hade fått en massa brädor när vi var upp sist men tyvärr inte haft tid att städa upp så det såg ut som om det varit krig bakom deras hus. Jocke hade ställt dit ett lastväxlarflak som vi fyllde till brädden med bråte så nu kan vi anse det som avslutat.

Stort Tack till Hillrings för plankorna de kommer att komma till användning.

 

 

Kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Finn Moen » Fantastisk sommar på Lomviken:  ”Hei ! Ja, det ble solgt to oljemalerier, men ikke det som vi trodde skulle selg..”

  • Hanna Hansson » Foran startar:  ”Hej alla forkörare ! jag och klas är avundsjuka på er som ska på tur.Tyvärr är v..”

Senaste nyheterna