Vinterforan kom

Fredag 15 februari anlände vinterforan till Lomviksgården. Natten innan hade man gästat Drevdagen för första gången och det var en mycket positiv upplevelse.

 

Från Drevdagen tog man ett skoterspår för att sen åka förbi Stensjösätern. Där följde vi vägen ett tag för att sen gena genom skog o myr fram till en annan väg där stod några jättestora skogsmaskiner. Sen följde vi den vägen och kom fram strax öster om Storbo. Stort Tack till Claes o Patrik som hittat en så fin sträckning , en av de roligaste på hela turen.

 

I Storbo svängde vi in på Moon gård där Svingen bjöd på kaffe o smörgås (jättegoda). Efter lite trevlig samvaro med musik o dans fortsatte vi färden till vår egen gård Lomviksgården.

 

Där tog Julie o Stine emot med varma hus och öppna armar. De hade pyntat i gammelhuset och bjöd på en jättegod soppa. Återigen hurrabuus hela kvällen. Vi fick också höra kulning. Det var Anna, Sophia och Rina som stämmningsfullt kulade från olika riktningar.

 

Terje hade fraktat dörren till kolarkojan med sig på släden och nu hängdes den på plats så kolarkojan kunde högtidligen invigas med Eriks medhavda svartvinbärsbrännvin. Erik, Kristina och Rina sov över i kojan.

 

Nästa dag bjöd på en strålande sol och vi lämnade Lomviken för denna gången.

Stort Tack till Stine o Julie med familj som ordnat med denna station.

Kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Finn Moen » Fantastisk sommar på Lomviken:  ”Hei ! Ja, det ble solgt to oljemalerier, men ikke det som vi trodde skulle selg..”

  • Hanna Hansson » Foran startar:  ”Hej alla forkörare ! jag och klas är avundsjuka på er som ska på tur.Tyvärr är v..”

Senaste nyheterna