Återträff och årsmöte

Lomviksgården var snötäckt när de första anlände på fredagseftermiddagen och de som tänkt bada i Flötningsjön fick ändra sina planer då vinterns istäcke fortfarande låg kvar...
Grillen togs fram och vi åt och drack tills natten blev sen. Det är ju så kul att träffas och trivas i goda vänners lag.

Lördagen fick sakta vakna och sen begav vi oss till Blockudden, det fina friluftsmuseumet i Drevsjö. Vi grillade, dansade och trivdes och bestämde att vi måste komma tillbaka med hästskjuts och göra något där...
Tillbaka på Lomviksgården serverades rostbiff och potatisgratäng i gammelhuset och alla lät sig väl smaka. Vi hade också några 50 åringar att fira med tal och presenter. Bildvisning och dans och hurrabuus till det blev nästan morgon.

På söndagen var det årsmöte och sen blev det lunch och kakor så alla var mätta och nöjda när de lämnade gården på eftermiddan.

Det var en otroligt bra uppslutning hela helgen och många hjälpte till med marktjänst så att det gick som smort.

Stort Tack till alla, ingen nämnd och ingen glömd.

Fast jag måste ju nämna nästa generation forkörare:  5 st barn från familjen Skeij och 1 från familjen KarslssonHedlund. Ni är helt underbara!

Kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Finn Moen » Fantastisk sommar på Lomviken:  ”Hei ! Ja, det ble solgt to oljemalerier, men ikke det som vi trodde skulle selg..”

  • Hanna Hansson » Foran startar:  ”Hej alla forkörare ! jag och klas är avundsjuka på er som ska på tur.Tyvärr är v..”

Senaste nyheterna