Gården görs i  ordning inför sommaren

På fredagen började folket komma till Lomviksgården. Lill kom med en orgel. Irene med en tvättmaskin. Guro med en båt. Kristina med 5 höns. Erik hade med sig en tårta, Elin en kaka, Tom en gräsklippare. Snart var köket fullt med glada männinskor. Ost, kex o vin...
På lördagsmorgonen vaknade vi upp med kraftigt snöfall... Efter frukost hade det mesta tinat bort och det blev en febril verksamhet. Gräs klipptes, stängsel sattes upp, trädgården blev rensad från ogräs och frön sattes. Det städades i båda husen och gjordes fint inför sommaren. 
Hönsen är på plats och i kväll kommer Elin med två hästar. Korna kommer vilken dag som helst och jag hoppas komma med fåren på fredag. Det ska va liv i gården!

På fredag öppnar sommarcafét och Finn Moen kommer och sätter upp sin utställning. Han har legat i Lomviken i höstas så nu väntar vi med spänning på att få se tavlorna från Lomviksgården.

Våra öppettider är fredag till söndag mellan kl 11 och 16
Välkomna

Kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Finn Moen » Fantastisk sommar på Lomviken:  ”Hei ! Ja, det ble solgt to oljemalerier, men ikke det som vi trodde skulle selg..”

  • Hanna Hansson » Foran startar:  ”Hej alla forkörare ! jag och klas är avundsjuka på er som ska på tur.Tyvärr är v..”

Senaste nyheterna