Många besökare på sommarcafét

Tiden har gått så fort. vi har redan haft öppet tre helger.

Vi har i år åter haft glädjen att ha Finn Moen här med sina fantastiska akvareller och oljemålningar. Han låg här i höstas så nu är det flera fantastiskt fina motiv från Lomviksgården. Om man inte kan köpa någon av tavlorna så finns det kort med flera av motiven och dom går åt som smör i solsken, särskilt det med infarten till gården på.

Första veckan var Elin här med båda sina hästar. Hon trivdes så bra att hon redan bokat in sig nästa sommar, så det bådar gott för framtiden. Vi har också får, kor och höns.

Andra helgen hade vi sommargudstjänst och hantverksdag.
Det var vackert väder så vi kunde ha gudstjänsten ute och när vi ringde in gudstjänsten med skakelklockan hade många besökare bänkat sig. Det var prästen från Särna Idre samt en präsststuderande som höll predikan. De hade med sig egen kantor som fick inviga vår orgel som Lill skänkt till gården. Nästa år ska vi ha den norska prästen så de får turas om.
Efter gudstjänsten började hantverksdan. Det var 12 hantverkare från både Norge och Sverige som samsades på tunet och de var nöjda med försäljningen. Vi var fyra från föreningen ( Lill, Irene, Kristina och Erik ) samt några vänner som hjälptes åt med dagen.

Tredje helgen har nu gått och jag kan summera att vi har fler besökare än förra året. Ännu bättre väder än förra året. Flötningsjön är mycket varmare och inbjuder till ännu mera bad.
Solnedgångarna är ännu vackrare!
Lommarna är fler. Tänk att de kommer tillbaka till sjön och kastar sina märkliga läten mellan svenska och norska sidan.

Näste helg är det Guro och Irene som basar här och de hälsar alla hjärtligt välkomna!

 

Kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Finn Moen » Fantastisk sommar på Lomviken:  ”Hei ! Ja, det ble solgt to oljemalerier, men ikke det som vi trodde skulle selg..”

  • Hanna Hansson » Foran startar:  ”Hej alla forkörare ! jag och klas är avundsjuka på er som ska på tur.Tyvärr är v..”

Senaste nyheterna