Halva sommaren har gått.

Tiden springer iväg och nu har halva sommaren gått. Vi har haft öppet 5 helger nu och haft väldigt många gäster som fikat hos oss och fått smaka Gudrids goda bullar eller ätit en våffla. Finn Moen och Signe Drevsjö har än en gång ställt ut hos oss och det gläder vi oss åt.  På hantverksdagen var det många lokala hantverkare och väldigt mycket folk – vi får nog bygga ut parkeringen…  Vädret har varit lite lurigt, det har blåst ganska mycket och inte så varmt som det brukar. De gamla vanliga Lomvikspigorna har varit här sen har vi fått välkommen förstärkning av Veronica och Patrik och Hanna och Klas med sammanlagt 5 barn. Fler och fler upptäcker hur trevligt det är att hjälpa till på Lomviksgården så vi får nog slåss om att få vara här snart.
En annan positiv sak är att vi äntligen får hit fönsterrenoverare. Det är Rommehed Byggnadsvård som åtagit sig jobbet och nu har vi haft plast för fönstren en tid. De har nu börjat prova in de nya fönsterbågarna och tydligen hade alla fönster lite olika mått så det är mycket jobb innan det blir klart. De har också tagit fram originalfärgen, som nu heter Lomviksgul, och i morgon ska de måla alla fönsterfoder i den nygamla färgen. Det ska bli så spännande att få se hur det blir.

Kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

  • Finn Moen » Fantastisk sommar på Lomviken:  ”Hei ! Ja, det ble solgt to oljemalerier, men ikke det som vi trodde skulle selg..”

  • Hanna Hansson » Foran startar:  ”Hej alla forkörare ! jag och klas är avundsjuka på er som ska på tur.Tyvärr är v..”

Senaste nyheterna